Bedankt..

Week 25 Feestweek Bergentheim 2024

Afgelopen week, van 17 tot 22 juni, was het weer zover: de jaarlijks terugkerende feestweek in Bergentheim. Ondanks de slechte weersvoorspellingen, hebben we achteraf gezien toch geluk gehad. Elke dag was een geslaagd feest voor de bewoners van Bergentheim, mede dankzij de gulle sponsoring van al onze sponsoren waar we niet zonder kunnen.

De maandagavond werd afgetrapt met een Shantykoren avond. De Bingo had misschien wel een recorddeelname, want de sporthal zat bommetje vol. Het spuitvoetbal was ook zeer geslaagd, iedereen kon meedoen en er werd sportief gestreden.

De zomeravondmarkt was dit jaar regenachtig, maar dat weerhield de bezoekers niet. De Afterparty was net als voorgaande jaren een groot succes waar menig (oud-)Bergentheimer elkaar ontmoette tot in de late uurtjes. De Banthumloop was dit jaar drukbezocht en het weer was perfect om te lopen. Veel mensen langs het parcours hielpen de deelnemers erdoorheen.

De feestweek werd afgesloten met het KOM OK festival, dat veel muziek, kinderactiviteiten, een truckrondrit en een kartbaan bood. Dankzij de diversiteit aan bezoekers komen we steeds dichter bij ons doel: een festival voor iedereen.

Ik wil jullie allen persoonlijk danken voor een geweldige feestweek die we samen hebben gevierd. Langs deze weg wil ik ook alle sponsoren, brandweer Bergentheim, bezoekers, vutters, vrijwilligers, Veenlust deelnemers en ons eigen Feestweek team bedanken.

Zonder jullie passionele inzet was dit nooit mogelijk geweest.

BEDANKT!

Voorzitter van de Stichting Feestweek Bergentheim, Bert Jonkeren