Pumps and Wheels festival


Zaterdag 25 juni is het weer zover, vanaf 12.00 uur het Pumps & Wheels Festival! barst ook dit jaar weer in alle hevigheid los.

Het belooft weer een geweldige dag te worden, met veel live muziek, een show vol met diverse (oldtimer) voertuigen, en veel activiteiten voor jong en oud.

We willen met het Pumps en Wheels festival echt een festival voor jong en oud zijn!
Als papa en mama staan te dansen, zingen of springen op de klanken van de verschillende artiesten kunnen de kinderen zich vermaken op de speelweide, met o.a. springkussens, Take outbaan van 28 meter lang ,Happy stones schilderen en van 15.30 uur tot 17.30 uur schminken en glitter tatoes

 

Er zullen weer diverse bands voor u spelen deze dag en avond vanaf 14.30 uur.We kunnen melden dat  Band'um  en Ol'Deezer dit jaar opnieuw van de partij zullen zijn. Ook mogen we The Rodfields , Nux ,en Five and Dime en DJ Jarnick Verkuil  ontvangen  . Ook zal Mannes Amateur en  de grootste hits van eigen bodem draaien .De band Millstreet zal de feestweek afsluiten met een daverende optreden .

 

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht; er zullen namelijk diverse foodtrucks ,snoepkar en ijscokar aanwezig zijn en de bar is geopend voor een drankje.

Zoals elk jaar zullen er weer  oldtimers ,Tractoren, auto’s, motoren en vrachtwagens op het terrein opgesteld staan .

Tot ziens op zaterdag 25 juni aan de Kanaalweg West 78 in Bergentheim!

Entree € 10,- , hele dag én avond.   Voor jeugd 0 t/m 4 jaar gratis toegang , 5 t/m 8 jaar  € 1,- en 9 t/m 17 jaar €5,-

Bestel hier uw tickets:

https://ticket.eventree.nl/nl/shop/vugtqg9rcvv3foe58ahqbtfnmzurbqfcxxkxudt2
 


  

Deelnemers voor de voertuigenshow kunnen zich hier opgeven:

Klik hier om u direct op te geven!

Aanmelden