sponsors gezocht..

Stichting Feestweek Bergentheim heeft niet de ambitie om het grootste evenement te zijn in de regio. Wel hebben we de ambitie om net zoals voorgaande jaren absolute topkwaliteit aan te bieden aan onze bezoekers. Maar zonder sponsoren kunnen wij geen feestweek organiseren maar gelukkig worden we al jaren gesteund door een vertrouwde groep sponsoren zo kunnen wij de kosten laag houden voor ons publiek en voor u als sponsor een mooie manier om een groot publiek te bereiken .
Natuurlijk benaderen we jullie het liefst persoonlijk maar door de nieuwe privacy wet mogen we geen bestanden van bedrijven meer opvragen om contact te zoeken met jullie .Wilt u als bedrijf of als vrienden groep de feestweek steunen door middel van sponsoring dan kunt u voor een kleine financiƫle bijdrage een logo of naamsvermelding plaatsen op onze Website ,Spandoek ,Vrienden van de feestweek enz, enz
Reageer door het formulier op onze site in te vullen  in https://www.feestweekbergentheim.nl/Info/Contact en wij nemen contact met u op en bespreken dan graag de mogelijkheden met u.