40e editie Feestweek Bergentheim gaat niet door..

40e editie Feestweek Bergentheim gaat niet door


Slecht nieuws voor de 40e editie Feestweek Bergentheim 2021. Het Bergentheimse feest wordt voor de tweede keer afgelast. De voortdurende maatregelen van de overheid vanwege het Corona virus en de onzekerheden daardoor voor het organiseren van een groot evenement heeft ons doen besluiten om de Feestweek niet door te laten gaan.

 

Beste allemaal,

 

Het is een fikse teleurstelling dat we twee opeenvolgende jaren geen Feestweek in Bergentheim kunnen vieren. Echter staat de veiligheid en gezondheid van de bezoekers, vrijwilligers en de samenleving voorop. De huidige situatie biedt in zijn algemeenheid, onvoldoende zekerheid om het feest te organiseren.

 

“Het wordt een normale Feestweek-editie zoals we gewend zijn, of helemaal niet”, Het feest moet voor iedereen toegankelijk zijn en daarin willen wij geen keuzes in maken wie wel welkom is en wie niet .

Onze hoop was daarom gevestigd op snel uitschakelen van het virus maar de vooruitzichten zijn nog te onzeker. Met de aanwezigheid van een 3e golf besmettingen staat alles gewoon stil wat ook onze voorbereiding tegen werkt en onze deadline inhaalt .

 

Dit zijn buitengewone omstandigheden en hoewel de situatie buiten onze macht ligt hopen we op jullie begrip.

Laten wij met zijn allen ertoe bijdragen dat deze situatie spoedig tot een goed einde zal komen.

 

Groeten,

 

Stichting Feestweek Bergentheim.